+385 (0)91 545 7363 anita.roncevic555@gamil.com

Međunarodna edukacija

“Čisto srce”

 Rad na sebi za rad s drugima daje se doprinos kvaliteti postojećeg odgojno-obrazovnog sustava na razini Republike Hrvatske, kao i primjeru vrhunske kvalitete poticanja primjerenih i poželjnih odnosa u radu s djecom i mladima na razini evropskih razvojnih postignuća jer se edukacija provodi u nekoliko evropskih zemalja. Primarna je svrha, raditi na kvaliteti odnosa svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa, kao uvjeta za kvalitetno ostvarivanje razvojno-humanističkog djelovanja u odgojno-obrazovnoj praksi. Dugogodišnjim iskustvima u praksi naše didaktičko-metodičke zbilje, potvrđuje se nužnost rada sa svim sudionicima odgojno-obrazovnih procesa u interesu mentalnog, emocionalnog, socijalnog, tjelesnog i duhovnog zdravlja djece i mladih u području kvalitete odnosa, komunikacije i metodičkih vještina. Program edukacije sastoji se od slijedećih modula: početni, osnovni, srednji i napredni. Vikend modulom objedinjeni su svi prethodno navedeni moduli.

Na edukaciji sudjeluje od 10 do 20 polaznika, osim u individualnom vikend modulu koji je sinteza svih prethodnih modula pa je broj sudionika 4 do 8 osoba. Polaznici edukacije trebaju imati bilježnicu i pisaći pribor. Tijekom edukacije dobit će se radni materijali i rješavat razne problemske situacije.

Moduli se upisuju sukcesivno tj. svaki prethodni završeni uvjet je za upis slijedećeg, izuzev individualnog modula koji ima intenziviran vikend rad objedinjenih svih modula.  Nakon svakog završenog modula, polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju.

Kotizacija: 35 eura po satu ( 1 sat od 60 minuta je 35 eura, po susretu se ostvaruju 2 ili 4 sata, plaća se jednokratno)

Edukacije se održavaju na daljinu (on line), vikendom u Mary’s Garden-u ili u Vašoj ustanovi (za deset i više prijavljenih članova kolektiva).

Edukacija se sastoji od četiri modula